Kehykset

DESIGN-KEHYKSET TINKIMÄTTÖMÄLLÄ LAADULLA

Kehykset

Meillä näkyy laatu. Tarjoamme kehysmuotia ihmisille, jotka haluavat lasit omasta tyylistä ja laadusta tinkimättä. Olemme etsineet maailmalta parhaimmat kehysvalmistajat, jotka tekevät kehykset laadukkaasti ja asiakasta ajatellen. Sinun tyylisi on meille tärkeä ja siksi valikoimamme koostuu monipuolisesta ja muodikkaasta kehysvalikoimasta. Saat kauttamme tyylikkäät ja ilmeeseesi istuvat lasit.

Design Optikko Hakula

Aurinkolasit

Design Optikko Hakulalta saat tyylikkäät aurinkolasit, vahvuuksilla tai ilman.

Kehykset

KUN HALUAT EROTTUA, VALITSE YKSILÖLLISET KEHYSBRÄNDIT.

Löydät meiltä kansainvälisesti tunnettuja brändejä, kuten Oakley, Rayban, Jimmy Choo, Bellinger, Eque.M, Traction Productions, Police, Epos sekä monia muita. Valikoimassamme panostamme yksilöllisyyteen ja design-kehyksiin, joilla erotut taatusti eduksesi. Kehyksissämme on aina pitkät takuuajat ja elinikäinen huoltotakuu asiakkaanamme.

 

Kehykset

TRACTION PRODUCTIONS

Traction Product -kehykset ovat "täysosuma" niille, jotka haluavat tyylikkyyttä, eleganssia ja ainutlaatuisuutta. Traction ei käytä logoja, vaan haluaa tuoda muotoilulla ja väreillä esiin yrityksensä brändin. Kehykset valmistetaan Ranskan Jura-vuoristossa pienessä tehtaassa ja kutakin mallia tehdään vain rajattu määrä.

EQUE.M 

Yksi maailman vaikutusvaltaisimmista suunnittelijoista on suunnitellut tämän hienon malliston. Mallisto on kerännyt kehuja maailmalla jo vuodesta 2005 lähtien. Yrityksen mottona on: " Let yourself be as graceful as you are". "Rohkea ja peloton" on tuomerkin ydin, ja suunnittelija haluaa luoda käyttäjälleen uniikin kokemuksen. Tyyliä ja ylellisyyttä korostaen.

GUCCI

Tämä mallisto ei esittelyjä kaipaa. Suomalaiset ovat ottaneet Guccin silmälasimuodin omakseen. Erittäin ajassa olevat mallistot edustavat aina tyylikkyydellään. Kun arvostat laatua ja tyylikkyyttä.

OAKLEY

Laadukkaat ja aina tyylikkäät Oakleyn silmälasit ja aurinkolasit ovat sinulle, joka haluat sporttisen ja rennon tyylin. Kehykset on suunniteltu kestämään ja pysyvät päässä kovassakin menossa.

Ajanvaraus

Varaa aika helposti netissä

Optikko Hakula somessa
SEURAA: @OPTIKKOHAKULA

#video-bot > div { bottom: 72px; }