Kyllähän sen tunnistaa, kun katseen takana on Hakula.

Näyttö­päätelasit

Tehokkaampaa työskentelyä näyttöpääte­laseilla

Hakulan valikoimasta löydät itsevarmuutta huokuvat silmälasit, jotka tarjoavat terävän kuvan myös näyttöpäätteen ääressä.

Näyttöpäätelasimme vastaavat korkeimpia standardeja, jotta sinä ja silmäsi voisitte nauttia arjesta myös tietokoneen ääressä. Useimmissa työtehtävissä katselutilanteet ovat vaativampia kuin vapaa-aikana. Huono työskentelyergonomia, työhön sopimattomat silmälasit sekä korjaamattomat näkövirheet kuormittavat työntekijää. Edellä mainitut aiheuttavat ikävänä bonuksena muun muassa niska- ja hartiakipua, päänsärkyä sekä epämukavaa oloa. Kukapa meistä ei viihtyisi töissään paremmin, kun näkökyky on kunnossa ja siitä aiheutuneet ongelmat historiaa.

Erityistyölasit poikkeavat yleiskäyttöön tarkoitetuista silmälaseista voimakkuudeltaan, linssityypiltään ja linssien asennukseltaan. Siksi erityistyölasit eivät sovellu yleiskäyttöön. Huomioithan, että yli 40-vuotiaiden yleisesti käyttämät lähilasit eivät ole erityistyölaseja.

Työskentelit tietokoneella sitten töissä tai vapaa-aikana, näyttöpäätelasimme tarjoavat sinulle korkeaa laatua ja mukavuutta joka tilanteeseen.

Ota koppi silmiesi hyvinvoinnista nyt

Hyödynnä Hakula-lasku

Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtona Hakula-osamaksun, joka on täysin oma laskutuspalvelumme. Hakula-laskulla voit maksaa ostoksesi neljän kuukauden kuluessa ilman kuluja ja korkoja. Helppoa ja kannattavaa!

Ota yhteyttä

Näyttöpääte­lasien Bluecontrol-pinnoite tarjoaa rutkasti etuja

  • Vähentää muun muassa silmien väsymistä, punoitusta, vuotamista ja kuivumista.
  • Vähentää päänsärkyä.
  • Parantaa unta: vähentää digitaalisten näyttöjen tuottaman sinisen valon pääsyä silmään, jolloin melatoniinin eli unihormonin tuotanto ei häiriinny.
  • Parantaa näytön näkyvyyttä ja tekee tekstistä luettavamman.
  • Parantaa kontrastia, minkä ansiosta värit näkyvät luonnollisesti.
  • Vähentää heijastumia, jolloin katseleminen on miellyttävämpää.
  • Soveltuu kaikille lasien käyttäjille.
  • On erinomainen käsittely myös aurinkolaseille ja esimerkiksi autoilu- tai golflaseihin.
Kysy lisää – me vastaamme

Varilux digitime -näyttöpäätelasit ovat tämän päivän huipputuote

Ympäristön digitalisoituminen ja älylaitteiden runsaus on muuttanut sekä käyttäjien näkötapoja että laitteiden käyttötapoja. Tämä voi aiheuttaa fyysisiä ongelmia ja silmäoireita.

Varilux Digitime on kullanarvoinen tuote nyky-yhteiskuntaan, sillä se vähentää näyttöpäätetyöstä aiheutuvaa silmien rasitusta. Varilux Digitime -lähilinssit takaavat rennon ja terävän näkemisen digilaitteita käyttäessä. Linssissä on mahdollista huomioida yksilöllisesti käyttäjän katseluetäisyys tietokoneen, läppärin, tabletin tai älypuhelimen ruudulle. Siten käyttäjä saa nauttia rennosta ja vaivattomasta näkemisestä myös vaihtaessaan laitteiden välillä, esimerkiksi tietokoneelta älypuhelimelle.

Varilux Digitime -linssin avulla huomioidaan myös käyttäjän ergonomia, jotta sinulla olisi luonnollinen kehon asento ja välttyisit niska- ja hartiaongelmilta.

Täydellinen paketti! 

Nettiajanvaraus