Kyllähän sen tunnistaa, kun katseen takana on Hakula.

Kehys­valikoima

Hakulan silmälasien kehys­valikoimassa on karismaa

Kehysvalikoimamme seuraa nykytrendejä, ainutlaatuisuutta ja persoonaa. Rohkea tutustuu!

Turkulainen Hakula on perheyritys, joka on omistautunut tarjoamaan korkealaatuisia ja trendikkäitä kehyksiä, jotka heijastavat asiakkaidemme yksilöllistä tyyliä ja persoonallisuutta. Emme ole vain optikkoliike, vaan myös lifestyle-brändi, joka haluaa mahdollistaa sinulle eleganssia ja tyyliä jokaiseen päivään.

Etsimme maailmalta parhaat kehysvalmistajat, jotka jakavat intohimomme laatuun ja yksilöllisyyteen. Massatuotanto ei ole meidän juttumme – sen sijaan keskitymme tarjoamaan ainutlaatuisia kehyksiä, jotka erottuvat joukosta ja kertovat tarinaa käyttäjänsä persoonasta. 

Jokainen ansaitsee henkilökohtaista palvelua sekä persoonalliset kehykset – me olemme täällä varmistaaksemme, että löydät juuri sen mitä etsit.

Anna Hakulan kehystää katseesi

Hyödynnä Hakula-lasku

Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtona Hakula-osamaksun, joka on täysin oma laskutuspalvelumme. Hakula-laskulla voit maksaa ostoksesi neljän kuukauden kuluessa ilman kuluja ja korkoja. Helppoa ja kannattavaa!

Ota yhteyttä

Varaa aika henkilö­kohtaiseen kehys­esittelyyn

Kaipaatko henkilökohtaista otetta ja ammattilaisen silmää uusien kehyksien valintaan? Valloittava henkilökuntamme palvelee ja ohjaa sinua aina yksilöllisesti.

Varaa aika kehysesittelyyn kanssamme ja anna meidän auttaa sinua löytämään täydelliset lasit, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi. Sinun tehtäväksesi jää jatkaa päivääsi itsevarmana ja tyylikkäänä uusissa silmälaseissa!

Varaa aika

Näissä kehyksissä erotut joukosta eduksesi

Hakulan valikoima on täynnä ensiluokkaisia, kansainvälisesti tunnettuja brändejä, kuten Oakley, Ray-Ban, Jimmy Choo, Bellinger, Eque.M, Traction Productions, Police, Epos sekä monia muita. Nautimme yksilöllisyydestä ja high-endistä, joten haluamme tarjota sitä myös sinulle.

TRACTION PRODUCTIONS

Traction Product -kehykset ovat "täysosuma" niille, jotka haluavat tyylikkyyttä, eleganssia ja ainutlaatuisuutta. Traction ei käytä logoja, vaan haluaa tuoda muotoilulla ja väreillä esiin yrityksensä brändin. Kehykset valmistetaan Ranskan Jura-vuoristossa pienessä tehtaassa ja kutakin mallia tehdään vain rajattu määrä.

EQUE.M

Yksi maailman vaikutusvaltaisimmista suunnittelijoista on suunnitellut tämän hienon malliston. Mallisto on kerännyt kehuja maailmalla jo vuodesta 2005 lähtien. Yrityksen mottona on: "Let yourself be as graceful as you are". "Rohkea ja peloton" on tuomerkin ydin, ja suunnittelija haluaa luoda käyttäjälleen uniikin kokemuksen. Tyyliä ja ylellisyyttä korostaen.

GUCCI

Tämä mallisto ei esittelyjä kaipaa. Suomalaiset ovat ottaneet Guccin silmälasimuodin omakseen. Erittäin ajassa olevat mallistot edustavat aina tyylikkyydellään. Kun arvostat laatua ja tyylikkyyttä.

OAKLEY

Laadukkaat ja aina tyylikkäät Oakleyn silmälasit ja aurinkolasit ovat sinulle, joka haluat sporttisen ja rennon tyylin. Kehykset on suunniteltu kestämään ja pysyvät päässä kovassakin menossa.

Nettiajanvaraus