Kyllähän sen tunnistaa, kun katseen takana on Hakula.

Piilo­linssit

Hakulan piilolinssit ovat toiminta­varma kumppani

Kaipaatko vapautta menoosi ja selkeyttä päiviisi? Hakulan piilolinssit ovat luotettava kaveri elämäntäyteiseen arkeen.

Piilolinssit antavat sinulle vapauden keskittyä olennaiseen. Valikoimaamme kuuluvat niin kätevät kertakäyttölinssit kuin kuukausilinssit, joten voit valita juuri sinun tapoihisi ja tyyliisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Me Hakulalla huolehdimme näöstäsi, jotta sinä voit nauttia elämästäsi huolettomasti joka päivä.

Tilaa kuukausilinssit

Hyödynnä Hakula-lasku

Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtona Hakula-osamaksun, joka on täysin oma laskutuspalvelumme. Hakula-laskulla voit maksaa ostoksesi neljän kuukauden kuluessa ilman kuluja ja korkoja. Helppoa ja kannattavaa!

Ota yhteyttä

Kerta­käyttöiset piilo­linssit ovat helppo valinta

Kertakäyttöiset piilolinssit tarjoavat käyttäjälleen huippulaadukasta näkömukavuutta päivästä toiseen. Niiden käyttö on vaivatonta ja huoletonta, sillä ne eivät vaadi puhdistusta tai säilytystä. Voit nauttia selkeästä näöstä ilman huolta linssien kulumisesta tai bakteerikertymistä.

Kertakäyttölinsseillä voidaan korjata kaikki yleisimmät taittoviat: kaukotaitteisuus, likitaitteisuus ja hajataitteisuus. Kertakäyttöiset linssit sopivat erinomaisesti aktiiviseen elämäntyyliin, sillä ne tuovat vapautta ja joustavuutta arkeen.

Kertakäyttölinssit verkkokaupastamme

Kokeile kuukausi­linssejä

Hakulan valikoimasta löydät myös luotetut kuukausilinssit jokapäiväiseen arkeesi. Kuukausipiilolinssit tarjoavat erinomaista näkömukavuutta ja käytännöllisyyttä pidempiaikaiseen käyttöön. Lisäksi ne ovat taloudellinen vaihtoehto.

Kuukausilinssit ovat päiväkäyttöisiä piilolinssejä, jotka vaihdetaan uusiin noin 2–4 viikon välein. Suurin osa kuukausilinsseistä otetaan yöksi pois, mutta poikkeuksen tekevät ns. yötä päivää -linssit. Muuten kuukausilinssejä hoidetaan ja puhdistetaan päivittäin aina seuraavaa käyttöä varten. 

Kuukausilinssit verkkokaupastamme
Nettiajanvaraus