Kyllähän sen tunnistaa, kun katseen takana on Hakula.

Aurinko­lasit

Treffaa päivänpaiste tyylikkäissä aurinkolaseissa

Kaunis kesäpäiväkin näyttää entistä paremmalta, kun sitä katselee komeiden lasien läpi. Vahvuuksilla tai ilman!

Turkulainen Hakula on myös aurinkolasien armoitettu asiantuntija. Vaikuttavasta kehysvalikoimastamme löydät tyylin jokaiseen tilanteeseen. Voit shoppailla uudet aurinkolasit joko vahvuuksilla tai ilman – tarkista tarpeesi varaamalla aika näöntutkimukseen

Rivistä löytyy perinteisempien aurinkolasien lisäksi muut vapaa-ajan aurinkolasit ja harrastelasit, oli suosikkilokaatiosi sitten golfkentällä, veneen ruorissa tai kannella lekotellessa. Hakula varustaa myös muun muassa hiihtäjät ja pyöräilijät asiaankuuluvilla laseilla. Sinä kerrot tarpeen ja toiveet, Hakulan ammattilaiset täyttävät ne.

Tervetuloa ostoksille

Hyödynnä Hakula-lasku

Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtona Hakula-osamaksun, joka on täysin oma laskutuspalvelumme. Hakula-laskulla voit maksaa ostoksesi neljän kuukauden kuluessa ilman kuluja ja korkoja. Helppoa ja kannattavaa!

Ota yhteyttä

Näissä brändeissä silmät viihtyvät

GUCCI

Tämä mallisto ei esittelyjä kaipaa. Suomalaiset ovat ottaneet Guccin aurinkolasimuodin omakseen. Erittäin ajassa olevat mallistot edustavat aina tyylikkyydellään. Kun arvostat laatua ja tyylikkyyttä.

SWAROVSKI

Swarovskin omaleimaisen tyylin tunnistaa glamourista! Aurinkolasien hienostunut muotoilu ja pienet yksityiskohdat tuovat ripauksen luksusta niin arkeen kuin juhlaankin.

GUESS

Ranskalaisten veljesten 1980-luvulla perustama brändi tuo persoonalliset ja särmikkäät kehykset sinulle, joka et kaipaa tavanomaisuutta. Seikkailulliset lasit tuovat pilkettä silmäkulmaan!

RAY-BAN

Klassikon asemaan nousseet Ray-Banin aurinkolasit kuuluvat jokaisen tyylitietoisen pukeutujan valikoimaan. Ray-Ban on tullut tunnetuksi niin filmitähtien kuin muidenkin tyylin suunnannäyttäjienkin luottomerkkinä. Ray-Ban suunnitteli Yhdysvaltain ilmavoimille aikanaan Aviator- ja Wayfarer-lasit lentäjien haastaviin työoloihin. Kyseiset mallit ovat edelleen Ray-Banin suosituimpia!

EQUE.M

Yksi maailman vaikutusvaltaisimmista suunnittelijoista on suunnitellut tämän hienon malliston. Mallisto on kerännyt kehuja maailmalla jo vuodesta 2005 lähtien. Yrityksen mottona on: "Let yourself be as graceful as you are" . "Rohkea ja peloton" on tuomerkin ydin, ja suunnittelija haluaa luoda käyttäjälleen uniikin kokemuksen. Tyyliä ja ylellisyyttä korostaen.

POLAROID

Polaroid-aurinkolaseissa on polarisoivat linssit, mikä estää heijastuksia häiritsemästä näköä. Erinomaiset esimerkiksi autoiluun ja veden äärelle. Erityylisistä kehyksistä löytyy sopivat jokaiseen makuun.

OAKLEY

Laadukkaat ja aina tyylikkäät Oakleyn silmälasit ja aurinkolasit ovat sinulle, joka haluat sporttisen ja rennon tyylin. Kehykset on suunniteltu kestämään ja pysyvät päässä kovassakin menossa.

Näiden trendilasien lisäksi saat hyllystämme muun muassa Philipp Pleinin, Jimmy Choon, Serengetin, Mexxin ja Carreran upeat aurinkolasit.

Ota yhteyttä
Nettiajanvaraus