Kyllähän sen tunnistaa, kun katseen takana on Hakula.

Silmälasit ja linssit

Hakulalta linssit päivittäiseen näkemiseen – saisiko olla monitehot?

Tarkka näkö on avain täyteen elämään. Aloita se meillä!

Hakulan moniteholinssit tarjoavat sinulle selkeän näkymän kaikkiin merkityksellisiin arjen ja juhlan hetkiin. Moniteholasit terävöittävät sekä lähi- että kaukonäkösi huippuunsa. Valikoimamme aarrearkusta löytyvät Varilux-moniteholinssit mahdollistavat parempaa näkemistä kaikilla etäisyyksillä. Näillä linsseillä saat näkemiseesi vapautta ja elämääsi nautintoa.

Kehysvalikoimamme on täynnä trenditietoisen turkulaisen tyylivaihtoehtoja. Kun yhtälöön lisätään laadukkaat moniteholinssit, lopputuloksena on tehokas high-end katse.  

Anna Hakulan ottaa katseesi haltuun

Hyödynnä Hakula-lasku

Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtona Hakula-osamaksun, joka on täysin oma laskutuspalvelumme. Hakula-laskulla voit maksaa ostoksesi neljän kuukauden kuluessa ilman kuluja ja korkoja. Helppoa ja kannattavaa!

Ota yhteyttä

Ylväät yksiteho­linssit, kiehtova katse

Hakula on yksi alansa pioneereista ja niin ovat totta kai myös linssimme. Nämä yksitehot sinunkin silmäsi haluavat.

Varilux Eyezen -sarjaa voi tituleerata yksiteholinssien uudeksi sukupolveksi. Eyezenin Start- ja Boost-tuotteet tuuppaavat perinteiset yksiteholinssit romukoppaan.

Miksi näin? Perinteiset yksiteholinssit on optimoitu vain kaukonäkemiselle. Eyezen-sarja on ensimmäinen yksiteholinssi, joka on optimoitu sekä kauas että lähelle, mikä tekee näkemisestä tarkempaa ja miellyttävämpää kaikilla etäisyyksillä. Näillä linsseillä parempi arki on taattu: pienet ja pikselöidyt merkit erottuvat sujuvammin, kontrasti on parempi ja silmät pysyvät rentoina koko päivän.

Me pidämme silmistäsi huolta

Yksilölliset linssit, koska sinäkin olet uniikki

Hakulan kanssa sinun ei tarvitse koskaan tyytyä keskiarvoon, sillä saat linssit millintarkasti juuri sinun silmillesi. Huipputeknologiaa hyödyntävä Visioffice X on mitoitusjärjestelmä, jonka avulla luomme sinulle optimaalisen näkökokemuksen. Laite mittaa tarkasti

  • silmiesi koon ja muodon,
  • luonnollisen asentosi sekä
  • tapasi katsoa lähietäisyyksille.

Lähes taianomaisen teknologian ansiosta näkökokemus on kaikkiin katsesuuntiin niin luonnollinen, että vähemmästäkin hymyilyttää. Hakulan silmälasit linsseineen ja kehyksineen tarjoavat sinulle laatua ilman kompromisseja.

"Parhaat silmälasit ikinä" – näinkin meitä on Turussa kehuttu.

Nettiajanvaraus