Kyllähän sen tunnistaa, kun katseen takana on Hakula.

Digilasit

Digilasit taklaavat älylaitteiden haitta­säteilyä

Väsyvätkö silmäsi kotona, koulussa tai töissä? Turkulaisella Hakulalla on sinulle ratkaisu.

Perinteiset yksiteholinssit on optimoitu vain kaukonäkemiselle, minkä vuoksi monien yksiteholinssien käyttäjien silmät väsyvät älypuhelimia ja tabletteja käyttäessä. Eyezen-sarjan linssit ratkaisevat ongelman, sillä ne rentouttavat silmiä digitaalisia näyttöjä katsellessa ainutlaatuisen Eyezen Focus -lähituen ansiosta. Eyezen-sarjan linssit on tarkoitettu 18–50-vuotiaille digilaitteiden käyttäjille, joiden silmät väsyvät arjen pyörteissä.

Miksi Eyezen-linssisarja on niin hyvä?

  • Ensimmäinen yksiteholinssi, joka on optimoitu kauas ja lähelle ilman erillistä lähitukea.
  • Miellyttävämpi ja tarkempi näkeminen kaikilla etäisyyksillä verrattuna perinteisiin yksiteholinsseihin.
  • Pienet ja pikselöidytkin merkit ja tekstit erottuvat vaivattomasti.
  • Vähentää silmien väsymistä: saat nauttia rentoutuneista silmistä koko päivän, eikä sinun tarvetta pinnistellä nähdäksesi tarkasti.
  • Eye Protect System huolehtii silmien terveydestä ja tarjoaa suojaa haitallista siniviolettia valoa ja UV-valoa vastaan.

Kokeile rohkeasti yksiteholinssien ykkösratkaisua!

Ota yhteyttä, Hakula huolehtii

Hyödynnä Hakula-lasku

Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtona Hakula-osamaksun, joka on täysin oma laskutuspalvelumme. Hakula-laskulla voit maksaa ostoksesi neljän kuukauden kuluessa ilman kuluja ja korkoja. Helppoa ja kannattavaa!

Ota yhteyttä

Digilasit yksiteho­linsseillä nostavat arkesi seuraavalle tasolle

Tarjoamme yksiteholinsseihin neljä eri lukulisäystä, jotka keventävät lähelle katsomisen aiheuttamaa rasitusta ja vähentävät silmien väsymistä. Koska linssi on rakenteeltaan yksitehon kaltainen, käyttäjän on helppo tottua linssiin. Linssiä saa neljällä eri paksuudella: 1.5, 1.6, 1.67 ja 1.74, joten se voidaan asentaa kaikenmuotoisiin kehyksiin. Linssit ovat saatavana myös auringossa tummuvina, joten voit yhdistää kahdet lasit samaan pakettiin.

Me Hakulalla olemme täällä sinua varten – miten voisimme palvella?

Mitä Eye Protect System tarkoittaa?

Digilasien Eye Protect System on suoja haitallista UV- ja siniviolettia valoa vastaan esteettisesti kirkkaassa linssissä.

Essilorin Eye Protect System ei ole pinnoite, vaan linssiin integroitu teknologia, joka tarjoaa suojan haitalliselta UV-säteilyltä ja siniseltä valolta ilman sinistä jäännösheijastetta ja keltaista jäännösväriä. Näin ollen linssit näyttävät aina kirkkailta.

Essilor suosittelee EPS-teknologiaa yhdessä Crizal Sapphire -pinnoitteen kanssa, sillä yhdistelmä tarjoaa parhaan mahdollisen UV-suojan esteettisesti kirkkaassa linssissä.

Tietokoneen käyttäjille suosittelemme Crizal Prevencia -pinnoitetta. Se takaa maksimaalisen suojan siniviolettia valoa vastaan ja vähentää silmien rasitusta sekä väsymistä näyttöjen ääressä.

Mitä sinivioletti valo on?

Siniturkoosi valo on tarpeellista yleiselle hyvinvoinnillemme, sillä se säätelee muun muassa vuorokausirytmiämme ja mielialaamme. Auringosta ja digitaalisista laitteista, kuten televisiosta, tableteista, älypuhelimista ja pelikonsoleista säteilevä sinivioletti valo on puolestaan haitallista silmillemme.

Pitkäaikainen altistus näille laitteille saattaa aiheuttaa muun muassa silmien rasittumista, kutinaa tai päänsärkyä. Sinivioletti valo voi olla haitallista myös silmän rakenteille, kuten mykiölle ja verkkokalvolle. Erityisesti lapset ja yli 45-vuotiaat ovat alttiita haitallisille vaikutuksille.

Vaikutus akkumuloituu ajan myötä, joten haitallista valoa silmiin ei pidä jättää huomioimatta. Haitallista siniviolettivaloa voidaan kuitenkin suodattaa linsseillä, jotka on suunniteltu suodattamaan haitallista osaa spektristä. Essilorin Eye Protect System -teknologialla sekä heijastuksenestopinnoitteilla voimme välttää haittojen kehittymisen.

Lue Hakulan yrittäjän blogi älylaitteiden haittasäteilystä
Nettiajanvaraus