Digilasit

NUOREN HENKILÖN DIGILASIT

Digilasit

Perinteiset yksiteholinssit on optimoitu vain kaukonäkemiselle, minkä vuoksi monen yksiteholinssien käyttäjän silmät väsyvät älypuhelimia ja tabletteja käyttäessä. Eyezen-sarjan linssit rentouttavat silmiä digitaalisia näyttöjä katsellessa ainutlaatuisen Eyezen Focus -lähituen ansiosta. Eyezen-sarjan linssit on tarkoitettu 18–50-vuotiaille digilaitteiden käyttäjille, joiden silmät väsyvät kotona, koulussa tai töissä. 

Eyezen-linssisarjan hyödyt

Ensimmäinen yksiteholinssi, joka on optimoitu kauas ja lähelle ilman erillistä lähitukea. Miellyttävämpi ja tarkempi näkeminen kaikilla etäisyyksillä verrattuna perinteisiin yksiteholinsseihin. Pienet ja pikselöidytkin merkit ja tekstit erottuvat vaivattomasti, ja vähentää silmien väsymistä – rentoutuneet silmät koko päivän, ei tarvetta pinnistellä nähdäkseen tarkasti.

Eye Protect System huolehtii silmien terveydestä ja tarjoaa suojaa haitallista sini-violettia ja UV-valoa vastaan. Ykkösratkaisu kaikille yksiteholinssien käyttäjille.

Design Optikko Hakula

NÄYTTÖPÄÄTE­LASIT

Meiltä saat myös työlasit näyttöpäätetyöhön!

Digilasit

Eye Protect System

Suoja haitallista UV- ja sini-violettia valoa vastaan esteettisesti kirkkaassa linssissä 

Essilorin Eye Protect System ei ole pinnoite, vaan linssiin integroitu teknologia, joka tarjoaa suojan haitallista UV-säteilyä ja siniseltä valolta ilman sinistä jäännösheijastetta ja keltaista jäännösväriä. Näin ollen linssit näyttävät aina kirkkaammilta. 

Essilor suosittelee EPS-teknologiaa yhdessä Crizal Sapphire -pinnoitteen kanssa: paras mahdollinen UV-suoja esteettisesti kirkkaassa linssissä.

Tietokoneen käyttäjille suosittelemme Crizal Prevencia -pinnoitetta; se takaa maksimaalisen suojan sini-violettia valoa vastaan ja vähentää silmien rasitusta sekä väsymistä näyttöjen ääressä. 

Tietoa sini-violetista valosta

Sini-turkoosi valo on tarpeellista yleiselle hyvinvoinnillemme, se säätelee mm. vuorokausirytmiämme ja mielialaamme. Mutta auringosta ja digitaalisista laitteista, kuten televisiosta, tableteista, älypuhelimista ja pelikonsoleista säteilevä sini-violetti valo on haitallista silmillemme. 

Pitkäaikainen altistus näille laitteille saattaa aiheuttaa mm. silmien rasittumista, kutinaa tai päänsärkyä. Sini-violetti valo voi olla haitallista myös silmän rakenteille, kuten mykiölle ja verkkokalvolle. Erityisesti lapset ja yli 45-vuotiaat ovat alttiita haitallisille vaikutuksille. 

Vaikutus akkumuloituu ajan myötä, joten haitallista valoa silmiin ei pidä jättää huomioimatta. Haitallista sini-violettivaloa voidaan kuitenkin suodattaa linsseillä, jotka on suunniteltu suodattamaan haitallista osaa spektristä. Essilorin Eye Protect System -teknologialla sekä heijastuksenestopinnoitteilla voimme välttää haittojen kehittymisen. 

Digilasit

DIGILASIT YKSITEHOLINSSEILLÄ

Tarjoamme yksiteholinssissä 4 eri lukulisäystä, jotka keventävät lähelle katsomisen aiheuttamaa rasitusta ja vähentävät silmien väsymistä. Koska linssi on rakenteeltaan yksitehon kaltainen, käyttäjän on helppo tottua linssiin. Linssiä saa 4 eri paksuudella 1.5, 1.6 ja 1.67, 1.74 joten se voidaan asentaa kaiken muotoisiin kehyksiin. Linssit ovat saatavana myös auringossa tummuvina, joten voit yhdistää kahdet lasit samaan pakettiin.

Ajanvaraus

Varaa aika helposti netissä

Optikko Hakula somessa
SEURAA: @OPTIKKOHAKULA

#video-bot > div { bottom: 72px; }