Aurinkolasit

AURINKOLASIT VIIMEISTELEVÄT TYYLISI

Aurinkolasit

Design Optikko Hakulalta saat tyylikkäät ja yksilölliset aurinkolasit, vahvuuksilla tai ilman. Löydät valikoimastamme niin yksilölliset vapaa-ajan aurinkolasit kuin sporttisemmatkin lasit esimerkiksi golfiin, veneilyyn, pyöräilyyn ja hiihtoon merkeiltä Oakley, Bolle, Serengeti, RayBan, Gucci, Carrera, Police ja Jimmy Choo.

OAKLEY

Laadukkaat ja aina tyylikkäät Oakleyn silmälasit ja aurinkolasit ovat sinulle, joka haluat sporttisen ja rennon tyylin. Kehykset on suunniteltu kestämään ja pysyvät päässä kovassakin menossa.

RAYBAN

Klassikon asemaan nousseet Raybanin aurinkolasit kuuluvat jokaisen tyylitietoisen pukeutujan valikoimaan. Rayban on tullut tunnetuksi niin filmitähtien kuin muidenkin tyylin suunnannäyttäjienkin luottomerkkinä. Rayban suunnitteli Yhdysvaltain ilmavoimille aikanaan Aviator- ja Wayfarer -lasit lentäjien haastaviin työoloihin. Kyseiset mallit ovat edelleen Raybanin suosituimpia!

EQUE.M

Yksi maailman vaikutusvaltaisimmista suunnittelijoista on suunnitellut tämän hienon malliston. Mallisto on kerännyt kehuja maailmalla jo vuodesta 2005 lähtien. Yrityksen mottona on: " Let yourself be as graceful as you are" . "Rohkea ja peloton" on tuomerkin ydin, ja suunnittelija haluaa luoda käyttäjälleen uniikin kokemuksen. Tyyliä ja ylellisyyttä korostaen.

GUESS

Ranskalaisten veljesten 1980-luvulla perustama brändi tuo persoonalliset ja särmikkäät kehykset sinulle, joka et kaipaa tavanomaisuutta. Seikkailulliset lasit tuovat pilkettä silmäkulmaan!

SWAROVSKI

Swarovskin omaleimaisen tyylin tunnistaa glamourista! Aurinkolasien hienostunut muotoilu ja pienet yksityiskohdat tuovat ripauksen luksusta niin arkeen kuin juhlaankin.

WOOBS

Turkulainen Woobs Design valmistaa trendikkäät puiset kehykset pelkistetyn pohjoismaisen muotoilun ystäville. Ekologiset ja tyylikkäät kehykset ovat tiedostavan tyylitaiturin varma valinta.

GUCCI

Tämä mallisto ei esittelyjä kaipaa. Suomalaiset ovat ottaneet Guccin aurinkolasimuodin omakseen. Erittäin ajassa olevat mallistot edustavat aina tyylikkyydellään. Kun arvostat laatua ja tyylikkyyttä.

POLAROID

Polaroid-aurinkolaseissa on polarisoivat linssit, mikä estää heijastuksia häiritsemästä näköä. Erinomaiset esimerkiksi autoiluun ja veden äärelle. Erityylisistä kehyksistä löytyy sopivat jokaiseen makuun.

JULBO

Lasten ja vauvojen Julbo-lasit on suunniteltu suojaamaan lasten herkkiä silmiä. Laadukas optinen muovilinssi suojaa lapsen silmät kaikilta auringon haitallisilta säteiltä ja estää myös häikäisyn.

Design Optikko Hakula

DIGILASIT

Digilinssit sopivat normaalin yleislinssin vaihtoehdoksi koululaisille, opiskelijoille ja paljon mobiililaitteitta käyttäville nuorille aikuisille. 

Ajanvaraus

Varaa aika helposti netissä

Optikko Hakula somessa
SEURAA: @OPTIKKOHAKULA

#video-bot > div { bottom: 72px; }