Näöntarkastus

UUSI TEKNOLOGIA. KORKEA AMMATTITAITO

Edustamme koko toiminnassamme laatua ja uusinta teknologiaa. Haluamme, että asiakkaamme kokevat jotakin, mitä he eivät ole ennen optikkoliikkeessä kokeneet. Teemme yhteistyötä Carl Zeiss Visionin kanssa ja haluamme tarjota parasta laatua sekä uusimpia innovaatioita. Meillä on Suomen ensimmäiset mobiilissa toimivat näöntarkastusjärjestelmät sekä pystymme antamaan kattavan tiedon koko näköjärjestelmän toiminnasta. Näiden avulla varmistamme sinun näköterveytesi tilanteen ja saat juuri oikeat näköratkaisut sinun tarpeisiisi.

Varaa aika näöntarkastukseen

Esitutkimus ja näkötarpeen kartoitus

Teemme aina huolellisen esitutkimuksen ja haastattelun jotta pääsemme mahdollisimman tarkkaan lopputulokseen sekä oikeaan linssivalintaan.

Yksilöllinen näöntarkastus

Jokainen silmäpari on erilainen ja vaatii tarkat tutkimukset. Uudet Zeiss-näöntutkimuslaitteet takaavat laadun silmiesi tutkimisessa. Näiden tutkimusten perusteella pystymme määrittämään juuri oikean linssityypin sinun näkötarpeisiisi. Optikkomme tutkii ja seuloo mahdolliset alkavat silmäsairaudet, minkä jälkeen katsotaan tarve mahdollisille jatkotutkimuksille. Meillä pääset kätevästi myös silmälääkärille.

Näköterveyden arviointi

Meillä on käytössä Ocusweep-näöntestausjärjestelmä, jonka avulla saadaan tietoa koko näköjärjestelmän toiminnasta; silmän näkökyvystä, aivojen näkötiedon käsittelyn tehokkuudesta sekä silmien liikkeiden täsmällisyydestä. Se on nopea ja luotettava tutkimusväline monien silmäsairauksien hoitotarpeen arviointiin ja hoidon seurantaan (mm. Kaihi, glaukooma, AMD), työnäön ja näköperusteisen toimintakyvyn arviointiin sekä tarkkoihin ajonäkötestauksiin. www.ocusweep.fi

Linssivalinta ja mitoitus

Ellei tärkein, niin ainakin yhtä tärkeä osa koko silmälasien valmistusta ovat linssivalinta sekä mitoitus. Otamme aina yksilölliset kehysmitoitukset digitaalisesti ja näin pystymme yhdessä Zeissin ohjelmiston kanssa tarjoamaan juuri sinulle räätälöidyt linssit. Minimoimme mittauksissa tapahtuvat riskit ja tarkistamme järjestelmämme avulla että kaikki menee oikein. Kehykseen asetettava lukija huolehtii, että saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Silmälasien luovutus

Uusien lasien hankintan huipentuu, kun saat juuri sinun silmillesi sopivat lasit. Luovutusvaiheessa tarkastamme vielä, että toimitus vastaa tilattua ja että lasit sopivat päähän. Pienillä taivutuksilla varmistamme, että lasit ovat päässäsi mukavat ja näet kirkkaasti eteenpäin. Lisäksi sinulla on tämän jälkeen käytössäsi Design Optikko Hakulan asiakkaan yksilölliset edut.

Varaa aika näöntarkastukseen

tai soita 020 734 7111