Kehykset

DESIGN-KEHYKSIÄ TINKIMÄTTÖMÄLLÄ LAADULLA

Laatu näkyy meillä! Kehysmuotia ihmisille ketkä haluavat käyttää silmälaseja. Olemme etsineet maailmalta parhaimmat kehysvalmistajat, jotka tekevät asiat laadukkaasti ja asiakasta ajatellen. Sinun tyylisi on meille tärkeä ja siksi valikoimamme koostuu monipuolisesta ja muodikkaasta kehysvalikoimasta.

LAADUKKAAT JA TYYLIKKÄÄT KEHYSBRÄNDIT

Löydät meiltä kansainvälisesti tunnettuja brändejä, kuten Oakley, Rayban, Gant, Hugo Boss, La Matta, Traction, Boucheron, Gucci, Police, Jono Hennessy, Caroline Abram, William Morris sekä monia muita. Valikoimassamme panostamme yksilöllisyyteen ja design-kehyksiin, joilla erotut taastusti eduksesi. Kehyksissämme on aina pitkät takuuajat ja elinikäinen huoltotakuu asiakkaanamme.

Boucheron

House of Boucheron on Ranskalainen perheyritys jonka perusti Frederic Boucheron vuonna 1858. Boucheron on kansainvälisesti arvostettu korujen ja kellojen tekijänä sekä nyt myöhemmin myös kehys- ja aurinkolasisuunnittelijana. Kun haluat ripauksen ylellisyyttä tai arjen luksusta on Boucheron sinun valintasi.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Traction Productions

Traction Product kehykset ovat "täysosuma" niille ketkä haluavat tyylikkyyttä, eleganssia ja ainutlaatuisuutta. Traction ei käytä logoja, vaan haluaa tuoda muotoilulla ja väreillä esiin yrityksensä brändin. Kehykset valmistetaan Ranskan Jura-vuoristossa pienessä tehtaassa ja kutakin mallia tehdään vain rajattu määrä.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Caroline Abram

Mallisto on suunnittelijansa näköinen. Caroline Abram aloitti optikkona Pariisissa, jonka jälkeen hän löysi nopeasti intohimonsa kehysten suunnittelusta. Erittäin rohkeita värejä ja muotoja sekä näyttäviä yksityiskohtia.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Gucci

Tämä mallisto ei esittelyjä kaipaa. Suomalaiset ovat ottaneet Guccin silmälasimuodin omakseen. Erittäin ajassa olevat mallistot edustavat aina tyylikkyydellään. Kun arvostat laatua ja tyylikkyyttä.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Oakley

Laadukkaat ja aina tyylikkäät Oakleyn silmälasit ja aurinkolasit ovat sinulle, joka haluat sporttisen ja rennon tyylin. Kehykset ovat suunniteltu kestämään ja pysyvät päässä kovassakin menossa.

Lue lisää valmistajan sivuilta
Varaa aika näöntarkastukseen

tai soita 020 734 7111